Aanmelding De laatste stap richting Dingstede

Nieuw dit schooljaar is de landelijke centrale aanmeldweek. Tijdens de laatste week van maart melden alle achtstegroepers in heel Nederland zich gelijktijdig aan bij een middelbare school. Hierdoor maken alle leerlingen evenveel kans op een plek op de school van hun keuze die ook past bij hun advies. Voor komend schooljaar kunt u uw kind aanmelden van 25 tot en met 31 maart 2024.

Aanmeldknop

U kunt uw kind via onderstaande groene aanmeldknop vanaf 25 maart aanmelden door het digitale aanmeldformulier volledig in te vullen. Voor het aanmelden dient u eerst een account aan te maken. Dit account wordt alleen gebruikt voor onze aanmeldingsprocedure. Mocht dit niet lukken dan kunt u een mail sturen naar info@dingstede.nl. Als de aanmelding bij ons binnen is, ontvangt u een bevestiging. Daarna vragen we de informatie (het overstapdossier) op bij de basisschool. We kijken ook of uw kind extra ondersteuning nodig heeft om zijn/haar schoolloopbaan goed te kunnen doorlopen en of we dat kunnen bieden. De plaatsingscommissie gaat vervolgens aan de slag. CSG Dingstede plaatst uw kind op het niveau dat door de basisschool als schooladvies is aangegeven.

Direct aanmelden

Kennismaken met je nieuwe klasgenoten

Wil je graag bij klas- of sportgenoten in de klas? We doen er alles aan om hier rekening mee te houden, maar dat kan natuurlijk alleen als jouw vrienden of vriendinnen hetzelfde niveau als jij hebben. We nodigen je uit vlak voor de zomervakantie om je nieuwe klasgenoten en je mentor te ontmoeten. Zo vind je het hopelijk na de zomervakantie minder spannend om naar Dingstede te gaan. 


adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter