Medezeggenschapsraad Jouw mening bij belangrijke beslissingen telt

De leiding van onze school staat voor een belangrijke beslissing. Een keuze die gevolgen kan hebben voor jou als leerling, voor jouw leraren en zelfs voor je ouders. We willen niet dat zulke beslissingen maar zo genomen kunnen worden. Daarom moet de schoolleiding in zo’n geval altijd de mening vragen van de medezeggenschapsraad.

Maandelijks vergaderen

Sinds 1 januari 2022 is CSG Dingstede onderdeel van de Stichting VOMEO (Voortgezet Onderwijs Meppel en Omstreken.) In de medezeggenschapsraad van CSG Dingstede nemen twee leerlingen, twee ouders en vier mensen die op Dingstede werken plaats. Ze vergaderen elke maand over alles wat er op school gebeurt en mogen hun mening altijd geven aan de schoolleiding. Altijd met als doel om de school nog beter te maken.  

Jaarlijkse verkiezing

Ook jij of je ouders kunnen plaatsnemen in de medezeggenschapsraad, want elk jaar worden de acht leden opnieuw gekozen. Eenmaal in de raad? Leg dan je oor goed te luister bij al je medeleerlingen. Zo kun jij in de medezeggenschapsraad laten weten wat er bij jouw klas- en leeftijdsgenoten speelt.

Deze personen zitten nu in de medezeggenschapsraad van CSG Dingstede 2023-2024:

Personeel

Dhr. B. van Dam, voorzitter
Dhr. M. Verbeek
Vacant

Ouders 

Dhr. L. van der Zande
Vacant

Leerlingen

Nikki Bakker
Juul van Saltbommel

GMR

De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) bestaat uit totaal acht leden van CSG Dingstede en Stad & Esch en houdt zich bezig met beslissingen op stichting-niveau. Die raad bestaat uit 4 leden van beide scholen ( twee personeelsleden, een ouder en een leerling).    

adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter