Talen op hoog niveau Drie talen op hoog niveau

Cambridge Engels

Wie Engels op hoog niveau beheerst, maakt het zichzelf gemakkelijker op zijn vervolgopleiding én vergroot zijn kansen op de arbeidsmarkt. Niet alleen in het buitenland, maar ook op Nederlandse hogescholen en universiteiten neemt Engels een steeds belangrijkere plek in. Kortom, dit zijn goede argumenten om onze leerlingen van zowel mavo, havo als atheneum Cambridge Engels aan te bieden. Je werkt toe naar twee internationaal erkende diploma's. Eén in de onderbouw en één in de bovenbouw. Dat diploma wordt erkend door internationale universiteiten en bedrijven. Ideaal dus als je een jaartje in het buitenland gaat leren of werken. Als kers op de taart ga je in de derde klas ook nog op een excursie naar Cambridge. We vragen je ouders een jaarlijkse bijdrage van 200 euro om dit vak te volgen. De verplichte examenkosten bedragen ruim 200 euro.

DELF Frans

Leerlingen van zowel mavo, havo als atheneum geven we ook de kans om te excelleren in de Franse taal. Sinds een aantal jaren bieden we het Diplôme d’Études en Langue Française aan. Een hele mond vol hè? Daarom noemen we het op Dingstede DELF Frans. Een lesmethode die wereldwijd gegeven wordt en een diploma oplevert dat overal ter wereld duidelijk maakt dat jij het Frans perfect beheerst. De jaarlijkse bijdrage ligt tussen de 110 en 170 euro. 

Goethe Duits

Net als met Cambridge Engels en DELF Frans, kun jij je ook met Goethe Duits onderscheiden. Dingstede werkt samen met het Goethe Instituut Amsterdam (GIA) om onze leerlingen op verschillende niveaus uit te dagen. Je kunt op vier verschillende niveaus een certificaat halen, dat ook erkend wordt bij onze oosterburen. Voor leerlingen die het Duits goed beheersen zijn er natuurlijk volop kansen bij bedrijven en opleidingen die veel samenwerken met Duitsland. Kosten hiervoor liggen tussen de 100 en 210 euro. 

Dingstede ook eens met
eigen ogen bekijken?

adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter