Talentcoördinator Ontdek het beste in jezelf en haal het eruit!

Op Dingstede zijn jonge en talentvolle topsporters welkom. Onderwijs en sport op het hoogste niveau zijn vaak moeilijk te combineren. Om te voorkomen dat talentvolle sporters moeten kiezen tussen school en sport, bieden wij de mogelijkheid hun talenten te ontwikkelen waarbij er rekening wordt gehouden met het schoolwerk zodat het daar minder onder lijdt.

Topsportvriendelijke school

Bij onze talentcoördinator kun je terecht als je bijvoorbeeld sport, muziek of dans met school wilt combineren. Hij denkt met je mee en stippelt een route uit om jouw talent te kunnen tonen. Als topsportvriendelijke school geven wij op deze manier ruimte voor het ondersteunen van jonge talentvolle sporters, zodat zij naast hun sportcarrière het diploma kunnen halen.

Talloze mogelijkheden

Binnen Dingstede zijn de mogelijkheden groot om ook jouw talent te ontwikkelen. Sportief? Doe mee aan toernooien! Heb je een talenknobbel? Volg dan Cambridge Engels, DELF Frans of Goethe Duits! Goed in exacte vakken? Doe mee aan de Olympiades! Meester in techniek? Kom bij het Technasium! Sterke mening? Debatteer mee!

Onze talentcoördinator

De heer W. Dijkstra. E-mail: w.dijkstra@vomeo.nl 

Dingstede ook eens met
eigen ogen bekijken?

adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter