Open huis / voorlichtingen Open Huis 27 januari 2023

Als je in groep 8 zit, komt de middelbare school wel heel dichtbij! Ook in jouw klas wordt er vast al veel gepraat over ‘de middelbare’. Zit je broer of zus er al op? Wat gaan je klasgenoten doen? Het speelt allemaal mee in jouw keuze. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je een school kiest die écht bij jou past. Of dat Dingstede is, kun je zien tijdens ons open huis op vrijdag 27 januari 2023 van 16.00 - 18.00 uur en van 19.00 - 21.00 uur. 

Ontdekken, kijken, vragen

Bekijk dan alvast onderstaand filmpje. Hierin laten we zien wat wij zoal doen op CSG Dingstede! Doen hoor.


Voorlichtingsmomenten op de basisscholen

Op donderdag 8 december organiseerden we een online informatieavond via Teams voor ouder(s)/verzorger(s) van groep 8-leerlingen. Mocht u dit gemist hebben, dan bent u van harte welkom op de informatieavond van 15 februari.

Fysieke informatieavond 15 februari

In overleg met sommige basisscholen komen wij langs op de basisschool zelf. Informeer hierover bij uw school. Daarnaast organiseren wij op woensdag 15 februari van 19.30 - 21.30 uur een fysieke informatieavond in de aula van onze school. Aan het einde van de avond kunt u worden rondgeleid door de school. U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor deze informatieavond. 

Annmelding informatieavond

Een dag uit het leven van een brugklasser

Hoe ziet een dag van een brugklasser er eigenlijk uit? Dat kunnen wij je gemakkelijk laten zien: 


Een vlog door de school

Hoe ziet het gebouw van Dingstede er nou van binnen uit? Dat laten deze drie toppers je graag zien.  


adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter