Onderwijsvisie Met plezier naar succes

We zijn een warme school waar iedereen zeker is van respect, betrokkenheid en ontwikkeling. Vanuit die basis werken we prestatiegericht samen aan plezier en succes in leren. Zo willen we voor onze medewerkers, leerlingen en hun ouders het best mogelijke resultaat behalen. Daarin begeleiden we iedereen en bieden we extra ondersteuning aan wie dat nodig heeft.

Oog voor verschil

Dat kunnen we, omdat we oog hebben voor verschil in niveau, ambitie, interesse, ontwikkeling, cultuur en ondersteuning. Wat je leervermogen ook is, we begeleiden je. Wat je doel ook is, we stimuleren je. Wat je talent ook is, we halen alles uit je. Wat je leeftijd ook is, we begrijpen je. Wat je afkomst ook is, we waarderen je. En wat je karakter ook is, we helpen je.

Passionele docenten, betrokken ouders, gemotiveerde leerlingen

Je ziet het aan onze medewerkers. Ze oefenen vol passie hun vak uit en dagen leerlingen uit het beste in zichzelf naar boven te brengen. Je ziet het ook aan de ouders. Ze zijn heel betrokken bij Dingstede en het leerproces van hun kind. En je ziet het aan onze leerlingen. Ze letten op in de klas, doen actief mee, maken hun huiswerk en houden zich aan spelregels.

adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter