LGBTQ+ coach

Elke leerling doet ertoe. Iedereen moet het recht hebben zichzelf te kunnen zijn…toch?
Helaas is dit nog altijd niet het geval en soms kan het behoorlijk lastig zijn om voor jouw identiteit uit te komen. Misschien dat je daardoor een stukje veiligheid en/of vertrouwen mist wat wij juist zo belangrijk vinden op Dingstede.

Bij ons is daarom de heer H.H. Tolman onze LGBTQ+ coach waar je welkom bent om mee te kletsen. Hij wil graag naar je luisteren en je eventueel helpen waar dat nodig is.

GSA

Onze school heeft een GSA welke staat voor Gender & Seksualiteit Alliance. De GSA is een groep leerlingen, verspreid over alle leerjaren en richtingen, die vindt dat iedereen op Dingstede de vrijheid heeft te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden. Afkomst, geaardheid, gender en expressie…alles is goed!

Iedereen die deze visie deelt mag zich aansluiten bij de GSA. De GSA organiseert activiteiten zoals Paarse Vrijdag en Coming-Out Day, maar heeft ook geregeld vergaderingen waar gebrainstormd wordt over wat bijvoorbeeld anders kan op onze school binnen de term ‘identiteit’. 

Wil je meer weten of GSA? Neem dan contact op met de heer Tolman: h.h.tolman@vomeo.nl
Emailadres:  gsa@dingstede.nl

Instagram: gsa_dingstede 

  1. LGBTQ poster

Dingstede ook eens met
eigen ogen bekijken?

adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter