Feestelijke diploma-uitreiking

Feestelijke diploma-uitreiking in festival-achtige sfeer.Per ronde kwamen groepjes van ongeveer 10 leerlingen naar school. Zij mochten 2 genodigden meenemen. Op het gezellig aangeklede schoolplein ontvingen zij een drankje en een amuse van Herberg ‘t Plein. Dit werd aan statafels op 1,5 meter afstand genuttigd. Na afloop van het welkomstwoordje van de teamleider werd er met elkaar geproost op het behalen van het diploma en op de toekomst.

Meppelbon

Na het proosten startte de uitreiking. Dit gebeurde per 2-tallen op het podium in de aula van de school. De leerling ontving na een paar persoonlijke woorden van de coach het diploma, een Dingstede examenkaart, een kaart met daarin een persoonlijke boodschap van de coach en het jaarboek. Omdat we de Meppeler ondernemers, juist in deze moeilijke tijd, een warm hart toedragen hebben we er dit jaar voor gekozen alle geslaagde leerlingen een Meppelbon als cadeau bij hun diploma aan te bieden. Na het in ontvangst nemen van het diploma werd er nog een mooie foto van de leerling met diploma gemaakt.

Lekker cool ijsje van Huberts

Er was veel gezelligheid onder de gasten die op het plein moesten wachten tot zij aan de beurt waren. Zij konden onder het genot van een muziekje nog een glaasje drinken krijgen uit de foodtruck van Herberg ‘t Plein of ze konden een ijsje halen bij de ijskar van Huberts IJssalon. Ondertussen konden de leerlingen en familieleden foto’s bekijken van een brugklasser tot examenkandidaat. Voor de mavo afdeling heeft een mevrouw Gort, docent tekenen, een film gemaakt waarin de leerlingen transformeren van een onschuldige brugklasser tot een (dwarse) puber.

Voor opa’s, oma’s, broers, zussen of vrienden die thuis ook iets van de feestelijkheden op school wilden meekrijgen, bestond er de mogelijkheid om via een live-stream op de website van Dingstede of via de Facebookpagina mee te kijken.

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter