Girlpower!

Meiden van CSG Dingstede maken kennis met techniek en ICT bij Scania Meppel.

In het kader van girlsday bezochten 62 meiden donderdag 7 april de fabriek van Scania Meppel. Daar werden de scholieren enthousiast gemaakt voor een opleiding in bèta, de techniek en ICT.

Tijdens de speciale dag voor meisjes zetten veel bedrijven zich in om meiden van 10 tot 15 jaar kennis te laten maken met technische beroepen. Scania Production deed dit jaar ook weer mee met de girlsday. In het kader van diversiteit op de werkvloer wil Scania meer (technische) vrouwen in dienst nemen. Scania ontving onze meiden met veel enthousiasme. Zij oriënteren zich de komende jaren op een vervolgopleiding of moeten binnenkort een profielkeuze maken.

Er waren diverse leuke activiteiten en ze kregen een rondleiding in de fabriek. Hierdoor werd duidelijk hoe divers de functies bij Scania zijn. Een aantal enthousiaste, vrouwelijke medewerkers van Scania Meppel gaf uitleg over de mogelijkheden bij Scania. 

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter