Hét Wintergala!!

Dit jaar organiseren wij een nieuw feest voor alle leerlingen van de klassen 1,2 en 3. Op woensdag 12 februari van 19.30 tot 23.00 uur vindt in de aula het Wintergala plaats. Inloop is vanaf 19.00 uur.

Suit up and Dress up!

Trek je allermooiste outfit aan! Per leerjaar wordt een Mr. en een Mrs. gekroond! Daarnaast komt er een supergave fotohoek waar je met al je vrienden en vriendinnen leuke foto's kunt maken, uiteraard zorgen we voor props en versiering. 

Win a prize...

Dit jaar vallen er prijzen te winnen! Wil jij kans maken op 25, 10 of 5 euro? Stuur dan jouw aller tofste feestnummer naar onze DJ's Stin Corner en Maarten van Ingen via hoekzemamusic@gmail.com. Zet in het onderwerp 'Wintergala' en vermeld ook je naam en klas. Op het Wintergala bepaalt het publiek de winnaar!

Algemene informatie

Tickets van het gala kosten in de voorverkoop bij docenten 3 euro. Op de avond zelf betaal je voor een kaartje 5 euro. Water is gratis te halen en voor frisdrank betaal je 0,50. Neem dus kleingeld mee. De kluisjes zijn tijdens het gala gesloten.   

TOT OP HET WINTERGALA!

  1. Flyer Winter Gala 2020

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter