Onderwijscafé Meppel

Ontmoeten en delen voor iedereen met een hart voor onderwijs!

Inspireren en ontmoeten 

Stichting Kindpunt (voorheen PCBO Meppel) en CSG Dingstede nodigen je van harte uit voor een laagdrempelige onderwijsontmoeting. Je krijgt de kans om twee betekenisvolle en inspirerende onderwijsvormen te ervaren en wordt van harte uitgenodigd voor een gezellige borrel in de vernieuwde personeelskamer van Dingstede.

Scrummen is een veelgebruikte term voor uiteenlopende internationale bedrijven. Ook in Nederland wordt op veel verschillende plekken volgens deze effectieve en flexibele manier samengewerkt. Dit is je kans om onder leiding van een echte Scrum Master te ervaren welke toegevoegde waarde deze methodiek heeft voor jouw leerlingen.

The First League Challenge is inmiddels een bekend begrip in onderwijsland. Leerlingen leren denken als wetenschappers en technici. Aanvaard deze missie en ontdek samen met collega's welke vaardigheden nodig zijn om tot een creatieve oplossing te komen!

Vrijdag 7 februari om 15.45 uur

Waar? CSG Dingstede (personeelskamer), Gerard Doustraat 13, Meppel
Voor wie? Voor iedereen die zich betrokken voelt bij goed onderwijs in de regio Meppel.
Doel: Het uitwisselen van Good Practices en ontmoeting met elkaar.
Kosten? Je kunt een gratis toegangsticket reserveren via www.onderwijscafemeppel.nl

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter