Prachtig concert in Ogterop

Op dinsdag 10 maart organiseerde de vaksectie muziek een prachtig mooi concert in Schouwburg Ogterop. Een deel van de avond bestond uit het praktijkexamen van alle examenkandidaten met het Kunstvak Muziek in hun vakkenpakket.

Er waren mooie solo's te horen zoals 'On my Own' uit Les Miserables, 'Nothing' van The Script, 'Bohemian Rhapsody' op piano en een hoornkwartet met leerlingen. 

Van Queen tot The Beatles

Een ander deel van de avond bestond uit een gezamenlijke concert van CSG Dingstede en van de IGS Marienhafe, onze uitwisselingspartner in Duitsland. Het Duitse schoolorkest werd aangevuld met leerlingen van Dingstede en brachten muziek van Queen, Coldplay en The Beatles ten gehore. 

Ook waren er muziekstukken te horen die zowel in de Duitse taal als in de Nederlandse taal bekend zijn; zoals Zoutelande/Frankfurt Oder. Dit was 's ochtends voor het eerst samen gerepeteerd. Een leerzame, muziekale dag met een internationaal tintje!
Dit gedeelte van de avond zal overigens op donderdag 26 maart ook in Marienhafe ten gehore gebracht worden.

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter