Succes bij Olympiades

Er zijn goede resultaten behaald bij de wiskunde Alympiade, de wiskunde Olympiade en de biologie Olympiade!

Team uit vwo 5 in de finale van de wiskunde Alympiade

Eind november hebben alle vwo 5 leerlingen van Dingstede meegedaan aan de wiskunde Alympiade en de wiskunde B dag. De leerlingen werken daarbij de hele dag in teams aan een wiskunde opdracht. Voor het tweede jaar op rij is een team van Dingstede uitgenodigd voor de finale. 

Het team van Brenda Smit, Noa Esselbrugge, Madeleine Dijkman en Loes Feitsma heeft het zo goed gedaan dat ze zich hebben geplaatst voor de finale van de wiskunde Alympiade op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart. Bij deze finale strijden teams uit Nederland, Denemarken, Duitsland, Kroatië, St. Maarten, Aruba en Japan tegen elkaar. Wij zijn trots op deze toppers!

Succes bij wiskunde Olympiade

Ook bij de wiskunde Olympiade is er succes te melden. Alle wiskunde D leerlingen uit havo 4, vwo 4 en vwo 5 en twee enthousiaste brugklasleerlingen hebben op 24 januari meegedaan aan de eerste ronde. Daniël Jacobs en Dita Arklina uit vwo 5 hebben zich daarbij geplaats voor de tweede ronde die halverwege maart op een aantal universiteiten in Nederland wordt georganiseerd. Deze toppers horen daarmee bij de beste 10% van Nederland!!

Ook succes bij biologie Olympiade

Carsten Grooten uit vwo 6 heeft het voor elkaar gekregen om de tweede ronde van de biologie Olympiade te halen. Hij mag nu strijden voor één van de finaleplekken. Een prestatie om trots op te zijn!!

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter