Noha Abd El Malak winnaar van pitchwedstrijd Business4students!

Business4students is dit jaar onderdeel van het 10 jaar jubileumfeest van de Regiocampus. Centraal stonden een terugblik op 10 jaar Regiocampus en natuurlijk de wedstrijd van studenten, die hun ondernemende idee hebben gepitcht in het onderdeel Business4students. Het programma werd gepresenteerd door bevlogen presentator en ondernemer Martin Schoonheim.

Pitchwedstrijd

'Jong ondernemend talent stimuleren is voor onze regio van groot belang voor nu, maar ook zeker voor de toekomst. Ze worden gecoacht door ervaren ondernemers en mogen meedoen in programma's van "Ik ben Drents ondernemer". Ook werken we samen met de Zwolle Incubator (ZWINC) om een vervolgstap in ondernemerschap bij studenten te stimuleren', vertelt Victorine de Graaf-Peters, directeur bij Windesheim en voorzitter Regiocampus.

De vier finalisten hebben hun ondernemende pitch gedaan voor een volle zaal en een panel van ervaren ondernemers, de coaches. Dit jaar deden de volgende finalisten mee; onze eigen Noha Abd El Malak met 'the Nitrition box', Wesley van den Bosch (NHL Stenden) met de muziek community, David de Waal (NHL Stenden) met www.Jadastroom.nl, plug en play voor mobiele zonnepanelen en Hylke Bouwmeester (Deltion College) met een goochel- theatervoorstelling. Zeer diverse ondernemende ideeën, alle studenten waren erg intrinsiek gemotiveerd om te gaan ondernemen en hebben het fantastisch gedaan. 

Trots op Noha!

Iedere pitcher heeft een coach gewonnen. Dit jaar waren dat; Arnold Schuurman, centrummanager Meppel en eigenaar Parfumerie Femmy Schuurman, Gino Spijkerma, eigenaar Interstage en Marc Bergmans, eigenaar van hotel Wesseling in Dwingeloo. Vanuit alle pitches heeft de jury een winnaar gekozen met het beste ondernemende idee, het meest innovatief en de beste pitch. De winnaar was onze leerling Noha Abd El Malak! Zij heeft de hoofdprijs gewonnen te waarde van 500 euro, aangeboden door de Rabobank. Noha van harte gefeliciteerd!

Actueel Wat houdt ons bezig?

Dingstede bruist het hele jaar door met gave projecten en vette activiteiten. Hier lees je wat ons op dit moment bezighoudt.

Lees de laatste nieuwtjes
adres arrow-down arrow-left arrow-right download facebook mail telefoon twitter